AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon kılıfı almak

Kahve falında telefon kılıfı almak

Kahve falında telefon kılıfı almak hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine alamet eder.

Kahve falında telefon kılıfı almak gördüyseniz:

  • Bir çok konuda gereksiz endişelendiğinizi anlayarak ferahlayabilirsiniz.

Kahve falında telefon kılıfı almak başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında telefon kılıfı görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işaret eder.

Kahve falında tabanca kılıfı görmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına alamet eder.

Kahve falında araba kılıfı görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz yastık kılıfı görmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, yolunun açılacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuk kılıfı değiştirmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elbise kılıfı görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yastık kılıfı yıkamak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir