AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan kılıfı görmek

Kahve falında yorgan kılıfı görmek

Kahve falında yorgan kılıfı görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yorgan kılıfı gördüyseniz:

  • Maddi konularla bağlantılı duygusal tecrübeler yaşanabilir.

Kahve falında yorgan kılıfı dikmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına inanılır.

Kahve falında kılıfsız yorgan görmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yorgan kılıfı görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuk kılıfı görmek tatsızlıklar çıkacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıfsız yastık görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, zengin bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuran kılıfı görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına işaret eder.

Kahve falında silah kılıfı görmek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yastık kılıfı görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir