AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla yılan kesmek

Kahve falında kılıçla yılan kesmek

Kahve falında kılıçla yılan kesmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, hastalıkların sona ereceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında kılıçla yılan kesmek gördüyseniz:

  • Bir değişiklik ilham verici olabilir.

Kahve falında kılıçla yılan kesmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kılıçla kesmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kılıçla baş kesmek bir dediğini iki etmeyeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kılıçla boyun kesmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kılıçla elini kesmek önemli kişi haline geleceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıçla kafa kesmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla insan kesmek iş hayatında günah işleyeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıçla adam kesmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir