AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla kesmek

Kahve falında kılıçla kesmek

Kahve falında kılıçla kesmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kılıçla kesmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyler için daha bir süre beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında kılıçla baş kesmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işarettir.

Kahve falında kılıçla yılan kesmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıçla kesmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, tüm isteklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıçla elini kesmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kılıçla insan kesmek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine inanılır.

Kahve falında kılıçla kafa kesmek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıçla adam kesmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, rahata ve huzura kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kılıçla birini kesmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir