AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla adam kesmek

Kahve falında kılıçla adam kesmek

Kahve falında kılıçla adam kesmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayır duaları alınacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, asla harama bulaşmayacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıçla adam kesmek gördüyseniz:

  • Cinsel yönü ağır basan bir ilişki konusunda yanılgıya düşebilirsiniz.

Kahve falında kılıçla adam kesmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kılıçlı adam görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kılıçla adam öldürmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıç adam görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kılıçla birini kesmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında kılıçla elini kesmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işarettir.

Kahve falında kılıçla kesmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıçla kafa kesmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hayatının karışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir