AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla kafa kesmek

Kahve falında kılıçla kafa kesmek

Kahve falında kılıçla kafa kesmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıçla kafa kesmek gördüyseniz:

  • Ne kadar çok bilgi toplarsanız o kadar kolay karar verebilirsiniz.

Kahve falında kılıçla kafa kesmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kılıçla adam kesmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işaret eder.

Kahve falında kılıçla boyun kesmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kılıçla yılan kesmek dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla insan kesmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kılıçla birini kesmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, kötü karakterli bir kadına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıçla kesmek ferahlığa çıkılacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına delalettir.

Kahve falında kılıçla baş kesmek mutlu ilişkiler kuracağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir