AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla baş kesmek

Kahve falında kılıçla baş kesmek

Kahve falında kılıçla baş kesmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, kapanan kapıların açılacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, dayanışma içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında kılıçla baş kesmek gördüyseniz:

  • Sağlık olarak şu aralar aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz.

Kahve falında kılıçla baş kesmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıçla boyun kesmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında kılıçla insan kesmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, yardımcı olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla adam kesmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıçla kesmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında kılıçla elini kesmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına inanılır.

Kahve falında kılıçla birini kesmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, emeklerinin heba olacağına yorulur.

Kahve falında kılıçla kafa kesmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir