AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla insan kesmek

Kahve falında kılıçla insan kesmek

Kahve falında kılıçla insan kesmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, hayatını yoluna koymaya, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, maddi olarak güç kazanacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına delalet eder.

Kahve falında kılıçla insan kesmek gördüyseniz:

  • Akıllı kararlar alabilmek istiyorsanız daha araştırmacı olmalısınız.

Kahve falında kılıçla insan kesmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, mali sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında kılıçla yılan kesmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıçla elini kesmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıçla birini kesmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında kılıçla adam kesmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına işaret eder.

Kahve falında kılıçla kafa kesmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıçla boyun kesmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kılıçla kesmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir