AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla yaralanmak

Kahve falında kılıçla yaralanmak

Kahve falında kılıçla yaralanmak yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla yaralanmak gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalmanız durumunda, olaylar sizin müdahalenize gerek kalmadan çözülebilir veya yok olup gidebilir.

Kahve falında kılıçla yaralanmak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalettir.

Kahve falında kılıçla yaralandığını görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine işaret eder.

Kahve falında kılıç yarası almak hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıç yarası görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kılıç çiçeği sulamak daha fazla gelir sahibi olunacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç hediye almak daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kılıçla kafa kesmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç bilemek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir