AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç yarası almak

Kahve falında kılıç yarası almak

Kahve falında kılıç yarası almak parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, haneye dertlerin gireceğine , çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç yarası almak gördüyseniz:

  • Egoistlikten uzak kalmanız çevrenizdekilerle daha iyi iletişim kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kılıçla yaralandığını görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına delalettir.

Kahve falında kılıçla yaralanmak evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işaret eder.

Kahve falında kılıç yarası almak işlerindeki bereketin kaçacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına yorulur.

Kahve falında kılıç yarası görmek ileride çok zengin biri olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kılıçdaroğluunu görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına işarettir.

Kahve falında eski kılıç görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında demir kılıç görmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıç savaşı görmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir