AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç hediye almak

Kahve falında kılıç hediye almak

Kahve falında kılıç hediye almak yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, rahata ereceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıç hediye almak gördüyseniz:

  • Kendinizi eleştiriyorsunuz, hatalarınızın nelerden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorsunuz.

Kahve falında kılıç hediye almak rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç balığı tuttuğunu görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının elinde kılıç görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde kılıç görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine yorulur.

Kahve falında kılıç kalkan görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paslı kılıç görmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kılıç görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden kılıç almak rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir