AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla yaralandığını görmek

Kahve falında kılıçla yaralandığını görmek

Kahve falında kılıçla yaralandığını görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, hak yolunu bulacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında kılıçla yaralandığını gördüyseniz:

  • Randevularınıza daha sadık olmanız gerekiyor.

Kahve falında kılıç yarası görmek sorunlarının yakında biteceğine, rütbe alacağına inanılır.

Kahve falında kılıçla yaralanmak böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, sonuçtan memnun kalacağına alamet eder.

Kahve falında kılıçla yaralandığını görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kılıç yarası almak zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında kılıçdaroğlu görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keskin kılıç görmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, işlerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla yılan öldürmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kılıç görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir