AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç yarası görmek

Kahve falında kılıç yarası görmek

Kahve falında kılıç yarası görmek ileri gideceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalettir.

Kahve falında kılıç yarası gördüyseniz:

  • Her an, çok hoşunuza gidecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kılıçla yaralandığını görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, ekmeğinin verimli olacağına işarettir.

Kahve falında kılıç yarası almak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işaret eder.

Kahve falında kılıç yarası görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kılıçla yaralanmak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında süslü kılıç görmek günahların da affolacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında işlemeli kılıç görmek muradına ereceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıcla dövüşmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine alamet eder.

Kahve falında oyuncak kılıç görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, planların boşa gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir