AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç çiçeği sulamak

Kahve falında kılıç çiçeği sulamak

Kahve falında kılıç çiçeği sulamak verilen emeğin boşa gideceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kılıç çiçeği sulamak gördüyseniz:

  • Gergin hissetmeniz bazı işlerinizi halletmenizi engelleyebilir veya verimi düşürebilir.

Kahve falında kılıç çiçeği sulamak kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda kılıç çiçeği görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç çiçeği görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında kılıç çiçeğini görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç çiçeği ekmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında paşa kılıcı çiçeği görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında kılıç çiçeği almak kazancının helal para olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç çiçeği dikmek Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir