AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla yılan öldürmek

Kahve falında kılıçla yılan öldürmek

Kahve falında kılıçla yılan öldürmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla yılan öldürmek gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında kılıçla yılan öldürmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine delalettir.

Kahve falında kılıçla yılan kesmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, yönlendireceğine inanılır.

Kahve falında birini kılıçla öldürmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalet eder.

Kahve falında kılıçla insan öldürmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kılıçla düşman öldürmek bir sebeple çok zarar edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıçla öldürmek gelir kaybedeceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına delalet eder.

Kahve falında kılıçla adam öldürmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kılıçla ölmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir