AnaSayfa / Genel / Kahve falında keskin kılıç görmek

Kahve falında keskin kılıç görmek

Kahve falında keskin kılıç görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keskin kılıç gördüyseniz:

  • Karşıt düşünceli kişiler veya size gösterilen direnci akıl oyunları kullanarak kontrol altına alabilirsiniz.

Kahve falında keskin kılıç görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında çok keskin bıçak görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine inanılır.

Kahve falında keskin bıçak görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında kılıç saplamak çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine tabir olunur.

Kahve falında altından kılıç görmek sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına delalettir.

Kahve falında parlak kılıç görmek çok yıpranacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kılıç yarası görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında kılıç aldığını görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir karar verileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir