AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçdaroğlu görmek

Kahve falında kılıçdaroğlu görmek

Kahve falında kılıçdaroğlu görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, güçlükle elde edilecek başarı, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıçdaroğlu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir, kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

Kahve falında paşa kılıcı çiçeği görmek attığı her adımı düşüneceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına inanılır.

Kahve falında kılıç yarası görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında kılıç satın almak içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı kılıç görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında kılıç yapmak yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç savaşı görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir kılıç görmek onlardan fayda göreceğine, hidayete ereceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde kılıç görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, hatalı yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir