AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla birini kesmek

Kahve falında kılıçla birini kesmek

Kahve falında kılıçla birini kesmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, fedakârlıklar yapacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında kılıçla birini kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda açık davranmamanız veya sır saklamanız problemlere neden olabilir.

Kahve falında kılıçla kafa kesmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında kılıçla insan kesmek işleri yoluna sokacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıçla yılan kesmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla boyun kesmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıçla kesmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kılıçla adam kesmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıçla elini kesmek görme ve alma şansına sahip olacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kılıçla birini kesmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir