AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşle dövüşmek

Kahve falında kardeşle dövüşmek

Kahve falında kardeşle dövüşmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşle dövüşmek gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında kardeşle dövüşmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşiyle dövüşmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına işaret eder.

Kahve falında köpeklerle dövüşmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında kendinle dövüşmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına işarettir.

Kahve falında hayvanla dövüşmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polisle dövüşmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adamla dövüşmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine delalettir.

Kahve falında babayla dövüşmek azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, daha çok dünya malı edineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir