AnaSayfa / Genel / Kahve falında birileriyle dövüşmek

Kahve falında birileriyle dövüşmek

Kahve falında birileriyle dövüşmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında birileriyle dövüşmek gördüyseniz:

  • O nedenle seçeneklerinizi doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında birileriyle dövüşmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında anneyle dövüşmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, bahtının açık olacağına inanılır.

Kahve falında düşmanla dövüşmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, huzurlu, mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeytanla dövüşmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horozla dövüşmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında karşılıklı dövüşmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kadınla dövüşmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, hasret içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında saç baş dövüşmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir