AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla birini yaralamak

Kahve falında kılıçla birini yaralamak

Kahve falında kılıçla birini yaralamak psikolojik olarak düzeleceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kılıçla birini yaralamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin yeteneklerini idealize etmeden önce, gerçek potansiyellerine göre değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında kılıçla birini yaralamak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin yaralamak ortağından ayrılacağına, dileklerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanını yaralamak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karga yaralamak inancından ödün vereceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalet eder.

Kahve falında elini yaralamak maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında hayvan yaralamak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla insan yaralamak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına yorulur.

Kahve falında birini bıçaklayarak yaralamak adının tüm dünyaya yayılacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir