AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin yaralamak

Kahve falında güvercin yaralamak

Kahve falında güvercin yaralamak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin yaralamak gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun alacağınız tekliflere kanmayın.

Kahve falında güvercin yaralamak üzerindeki yükten kurtulacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında makasla birini yaralamak dertleri biteceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine delalettir.

Kahve falında serçe yaralamak işinin her geçen gün büyüyeceğine, hüsrana uğrayacağına delalettir.

Kahve falında birini ayağından yaralamak sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına delalettir.

Kahve falında birinin kafasını yaralamak kısmetlerin günden güne artacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında kediyi yaralamak kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşla yaralamak yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, imkân sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuz yaralamak hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir