AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini bıçaklayarak yaralamak

Kahve falında birini bıçaklayarak yaralamak

Kahve falında birini bıçaklayarak yaralamak işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına delalet eder.

Kahve falında birini bıçaklayarak yaralamak gördüyseniz:

  • Yenilikler maddi kazançlarınızın artmasını sağlayabilir.

Kahve falında birini bıçakla yaralamak ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla yaralamak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla adam yaralamak kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini bıçaklayarak yaralamak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında ayı yaralamak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında silahla insan yaralamak fal sahibinin kazancının artacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeği yaralamak uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baltayla birini yaralamak başarısızlığa düşüleceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir