AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga yaralamak

Kahve falında karga yaralamak

Kahve falında karga yaralamak işlerin daha kötü bir hal alacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karga yaralamak gördüyseniz:

  • Hız bazen her şeydir.

Kahve falında karga yaralamak elinin de bolluk göreceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini silahla yaralamak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine yorulur.

Kahve falında silahla adam yaralamak âlim kişiler arasına gireceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurt yaralamak korkulan bir şeyin başa geleceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine işarettir.

Kahve falında birilerini yaralamak zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine işarettir.

Kahve falında elini yaralamak hastalıkların da kalıcı olmayacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birini yaralamak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi yaralamak sık sık alışverişe gidebileceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir