AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçbalığı görmek

Kahve falında kılıçbalığı görmek

Kahve falında kılıçbalığı görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sevdiği birini kırmaya, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, esenliği bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıçbalığı gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ya da görevlerinizi ihmal etmeniz durumunda sizi zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında kılıçla birini kesmek insanlardan bir süre uzak duracağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıçla elini kesmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıç darbesi almak neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında altın kılıç görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kılıc bulmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıç almak dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıçla yılan kesmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine delalet eder.

Kahve falında altından kılıç görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, hile ile mal elde etmeye alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir