AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıc bulmak

Kahve falında kılıc bulmak

Kahve falında kılıc bulmak hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, konforunun artacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıc bulmak gördüyseniz:

  • Farklı bir yaklaşımın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kılıc bulmak saygın bir hayat yaşayacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine delalet eder.

Kahve falında altın kılıç bulmak gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında azrailin kılıcını görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına yorulur.

Kahve falında kılıç almak kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kılıç bilemek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına işarettir.

Kahve falında birinden kılıç almak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında kılıçla ölmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kılıç yarası görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir