AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kılıç görmek

Kahve falında altın kılıç görmek

Kahve falında altın kılıç görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, çok hayırlı adımların atılacağına, sonra kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında altın kılıç gördüyseniz:

  • Olması gerekenler ya da olması beklenenler sizin fikriniz olmayabilir.

Kahve falında altın kılıç bulmak hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında altın kılıç almak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın kılıç görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, işlerinin kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altından kılıç görmek daha rahat bir hayatı olacağına, işlerinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçak kılıç görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıçla insan öldürmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kılıçla öldüğünü görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında kılıç sahibi olmak rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir