AnaSayfa / Genel / Kahve falında altından kılıç görmek

Kahve falında altından kılıç görmek

Kahve falında altından kılıç görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, başarıya ulaşacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına, manevi mutluluğu tadacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında altından kılıç gördüyseniz:

  • Sonra çok sıkıntı çekersiniz.

Kahve falında altın kılıç bulmak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında altın kılıç görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında altından kılıç görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında altın kılıç almak rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kılıçla adam kesmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde kılıç görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında zülfikar kılıcı görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına işarettir.

Kahve falında kılıç kuşanmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir