AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç seçmek

Kahve falında kılıç seçmek

Kahve falında kılıç seçmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, enerjisini toplayacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıç seçmek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi biliyorsunuz, planlarınızdan ödün vermemelisiniz.

Kahve falında kılıç seçmek rakiplerini arkasında bırakacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına tabir olunur.

Kahve falında gömlek seçmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına yorulur.

Kahve falında kendine mezar seçmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına tabir olunur.

Kahve falında armut seçmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fıstık seçmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ceviz seçmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında pirinç seçmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kitap seçmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir