AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek seçmek

Kahve falında gömlek seçmek

Kahve falında gömlek seçmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında gömlek seçmek gördüyseniz:

  • Belli bir plan, organizasyon ya da düzenlemenin yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Kahve falında gömlek seçmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı seçmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında eş seçmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında film seçmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon seçmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı seçmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında bulgur seçmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında küpe seçmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir