AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitap seçmek

Kahve falında kitap seçmek

Kahve falında kitap seçmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kitap seçmek gördüyseniz:

  • Mistik olaylar ilginizi çekmeye başlayabilir.

Kahve falında kitap seçmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine yorulur.

Kahve falında isim seçmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında yemek seçmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbise seçmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biber seçmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına işaret eder.

Kahve falında fıstık seçmek esenleyeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çanta seçmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saat seçmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir