AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut seçmek

Kahve falında armut seçmek

Kahve falında armut seçmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında armut seçmek gördüyseniz:

  • Daha fazla şey halledebilmek istiyorsanız, yalnız çalışmanızda fayda var.

Kahve falında armut seçmek yıpranacağına, strese gireceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı seçmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendine mezar seçmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, içinin kıpır kıpır olacağına alamet eder.

Kahve falında domates seçmek şöhret ve hayır getireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında meyve seçmek çektiği zorlukların biteceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nar seçmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mezar yeri seçmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alyans seçmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir