AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz seçmek

Kahve falında ceviz seçmek

Kahve falında ceviz seçmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz seçmek gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla taktik, strateji ya da yöntem kullanılması gereken durumların içerisine karışmış bulabilirsiniz.

Kahve falında ceviz seçmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında oyuncak seçmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına alamet eder.

Kahve falında mercimek seçmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine inanılır.

Kahve falında kendine mezar seçmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında hediye seçmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, duymadığı sözleri duyacağına rivayet eder.

Kahve falında bulgur seçmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine delalettir.

Kahve falında altın seçmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çanta seçmek hayırlı bir yuva kuracağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir