AnaSayfa / Genel / Kahve falında fıstık seçmek

Kahve falında fıstık seçmek

Kahve falında fıstık seçmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, eşi ile arasının açılacağına, büyük başarılar kazanacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında fıstık seçmek gördüyseniz:

  • Belli bir durumun gelişiminden rahatsız oluyorsanız son dakika değişiklikleri yapılması gerekebilir.

Kahve falında fıstık seçmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında mezarlık seçmek adını aklamayı başaracağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında karpuz seçmek ona şifa olmayacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında mercimek seçmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, geçim derdi çekeceğine delalet eder.

Kahve falında küpe seçmek kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında saat seçmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçim derdinin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında şarap seçmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nohut seçmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, düzeninin sarsılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir