AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine mezar seçmek

Kahve falında kendine mezar seçmek

Kahve falında kendine mezar seçmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kendine mezar seçmek gördüyseniz:

  • Duygusal durumlar nedeniyle demoralize olabilirsiniz.

Kahve falında mezar seçmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına delalet eder.

Kahve falında mezar yeri seçmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına işarettir.

Kahve falında kendine mezar seçmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında mezarlık seçmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek seçmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına delalettir.

Kahve falında patates seçmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında mandalina seçmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğü seçmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir