AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç seçmek

Kahve falında pirinç seçmek

Kahve falında pirinç seçmek kötü sözler duylacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, deneyim kazanacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına delalet eder.

Kahve falında pirinç seçmek gördüyseniz:

  • Sizi yeni bir yöne yönlendirecek planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında pirinç seçmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında eş seçmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz seçmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında alyans seçmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında elma seçmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına inanılır.

Kahve falında meyve seçmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, her zaman sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta seçmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında pantolon seçmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisini mutsuz edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir