AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç satın almak

Kahve falında kılıç satın almak

Kahve falında kılıç satın almak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına delalet eder.

Kahve falında kılıç satın almak gördüyseniz:

  • İmkansız taahütlerde bulunmaktan kaçının.

Kahve falında kılıç satın almak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine tabir olunur.

Kahve falında kılıçla kesmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında kılıç kuşanmak çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulur.

Kahve falında kılıç öpmek hasta olanlar için şifa bulmaya, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık kılıç görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına delalettir.

Kahve falında kılıçla dövüştüğünü görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıç eline almak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıç oynamak dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir