AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç kuşanmak

Kahve falında kılıç kuşanmak

Kahve falında kılıç kuşanmak atılan adımların zorluk yaratacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında kılıç kuşanmak gördüyseniz:

  • Ya da, sizden gizli yürütülen çalışmalar veya kapalı kapılar ardında yapılan konuşmalar ortaya çıkabilir.

Kahve falında kılıç kuşanmak sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine yorulur.

Kahve falında silah kuşanmak mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında zırh kuşanmak işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, içine fesat düşeceğine işarettir.

Kahve falında kılıç çiçeği almak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden kılıç almak hasretliklerin bir araya geleceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zülfikar kılıcı görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, huzurlu hissedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla vurulmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demir kılıç görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir