AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık kılıç görmek

Kahve falında kırık kılıç görmek

Kahve falında kırık kılıç görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, iftiraya uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık kılıç gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili gireceğiniz birtakım masraflar nedeniyle parasal açıdan sıkıntıya düşebilir, zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında kırık kılıç görmek dayanışmanın ve düzenin artacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında camide kılıç görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında kılıç savaşı görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine delalet eder.

Kahve falında kılıç yarası almak yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıç görmek size başarı getirecek adımlar atmanıza, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında zülfikar kılıcını görmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kılıç kullanmak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına delalet eder.

Kahve falında kılıcını görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, sevilip sayılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir