AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla dövüştüğünü görmek

Kahve falında kılıçla dövüştüğünü görmek

Kahve falında kılıçla dövüştüğünü görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında kılıçla dövüştüğünü gördüyseniz:

  • Size bazı konularda baskı yapılabilir.

Kahve falında kılıçla dövüştüğünü görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında kılıç dövüşü yapmak bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin dövüştüğünü görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, üçüncü gözünün açılacağına rivayet eder.

Kahve falında dövüş izlemek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında öküzlerin dövüştüğünü görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dövüş edenleri görmek elinin bolluğa kavuşacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında ineklerin dövüştüğünü görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle dövüştüğünü görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir