AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç öpmek

Kahve falında kılıç öpmek

Kahve falında kılıç öpmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , moralsiz ve düşünceli olacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, hastalanacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıç öpmek gördüyseniz:

  • Değişik düşünceleriniz var.

Kahve falında kılıç öpmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında oyuncak kılıç görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, dertlerin başlayacağına inanılır.

Kahve falında bıçak kılıç görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında saksıda kılıç çiçeği görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sarı kılıç görmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, yeni bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kılıçla yaralanmak sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında kılıç almak sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıçla elini kesmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir