AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç oynamak

Kahve falında kılıç oynamak

Kahve falında kılıç oynamak hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, çok güzel adımlar atılacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıç oynamak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize sessizce ulaşmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kılıç oynamak aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında bıçak kılıç görmek ele güne muhtaç olacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında demir kılıç görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oyuncak kılıç görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında kılıç aldığını görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında kılıç darbesi almak adını aklamayı başaracağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında altın kılıç görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kılıç satın almak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir