AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kılıç görmek

Kahve falında demir kılıç görmek

Kahve falında demir kılıç görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, işlerinin bollaşacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, amaçlarına ulaşmaya rivayet eder.

Kahve falında demir kılıç gördüyseniz:

  • Son zamanlarda ihmal ettiğiniz bazı konularla ilgili olarak alacağınız haberler kaybedilmiş birşey olmadığını ortaya koyarak size yeni bir motivasyon sağlayabilir.

Kahve falında demir kılıç görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına inanılır.

Kahve falında küçük kılıç görmek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında kılıç balığı tutmak kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kılıç resmi görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına işarettir.

Kahve falında tarihi kılıç görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında kılıçla saldırmak güzel bir bayanla evlilik yapacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına rivayet eder.

Kahve falında kılıçla dövüştüğünü görmek hayır işleri yapacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıçla savaştığını görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir