AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak kılıç görmek

Kahve falında bıçak kılıç görmek

Kahve falında bıçak kılıç görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçak kılıç gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya arkadaşlarınızla yapacağınız programlar keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bıçak kılıç görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıç bıçak görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıçla kesmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine işaret eder.

Kahve falında kılıç saplandığını görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kemal kılıçdaroğluunu görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına yorulur.

Kahve falında kılıç çiçeğini görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında ışın kılıcı görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, kasasının ağırlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında süslü kılıç görmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, kişinin her işi severek yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir