AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak kılıç görmek

Kahve falında oyuncak kılıç görmek

Kahve falında oyuncak kılıç görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, kazançlı işler yapacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oyuncak kılıç gördüyseniz:

  • Doğru cevaplar alamıyorsanız, biraz uzaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında oyuncak kılıç görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında elinde kılıç tutmak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine inanılır.

Kahve falında kemal kılıçdaroğluunu görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, tatsızlıkların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında demir kılıç görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıç yarası almak sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında kılıç dövüşü yapmak bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kılıç balığı tutmak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında kılıç oynamak dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir