AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda kılıç çiçeği görmek

Kahve falında saksıda kılıç çiçeği görmek

Kahve falında saksıda kılıç çiçeği görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, saadetinin yükseleceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında saksıda kılıç çiçeği gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda kendine güvensizlik duyguları olabilir.

Kahve falında saksıda kılıç çiçeği görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıç çiçeği sulamak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç çiçeği almak sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kılıç çiçeği dikmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıç çiçeği ekmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına inanılır.

Kahve falında kılıç çiçeğini görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıç çiçeği görmek canın derdine düşeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına delalet eder.

Kahve falında paşa kılıcı çiçeği görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir