AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçlarla savaşmak

Kahve falında kılıçlarla savaşmak

Kahve falında kılıçlarla savaşmak daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, insanları kandıracağına işarettir.

Kahve falında kılıçlarla savaşmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya mevcut ilgi alanlarınıza vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kılıçla savaşmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında kılıçlarla savaşmak böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, bereketin artacağına işaret eder.

Kahve falında teröristlerle savaşmak zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birileriyle savaşmak heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında cephede savaşmak işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askere gitmek ve savaşmak arabasını ve toprağının olacağına, duraklama yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında savaşmak düşman öldürmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hristiyanlarla savaşmak elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir