AnaSayfa / Genel / Kahve falında azrailin kılıcını görmek

Kahve falında azrailin kılıcını görmek

Kahve falında azrailin kılıcını görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kötü yönde hareket edeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalettir.

Kahve falında azrailin kılıcını gördüyseniz:

  • Zor durumlarda bile başınızı dik tutun.

Kahve falında kılıçla öldürmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kılıç çiçeğini görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında süslü kılıç görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık kılıç görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde kılıç görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında osmanlı kılıcı görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında kılıçla savaş yapmak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıç kolye görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, iyi ruh halinin bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir