AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kılıç almak

Kahve falında birinden kılıç almak

Kahve falında birinden kılıç almak üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına inanılır.

Kahve falında birinden kılıç almak gördüyseniz:

  • Etkisiz veya yetersiz plan, iş ya da programları bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında padişah kılıcı görmek fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç seçmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında bıçak kılıç görmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında kılıç kuşanmak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına delalettir.

Kahve falında demir kılıç görmek üzüntülerinden kurtulacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına işarettir.

Kahve falında kılıç almak gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıç bilemek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında keskin kılıç görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir