AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kılıç bulmak

Kahve falında altın kılıç bulmak

Kahve falında altın kılıç bulmak çok kötü hissedileceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine alamet eder.

Kahve falında altın kılıç bulmak gördüyseniz:

  • Sizi her türlü onaylayan veya size uymayan yaşam tarzlarına ödün vermenize neden olan kişilere belli bir mesafede durmanızda fayda var.

Kahve falında altın kılıç bulmak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına delalettir.

Kahve falında kılıc bulmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında altın kılıç görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına delalettir.

Kahve falında altından kılıç görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında altın kılıç almak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, büyük başarıla kazanacağına alamet eder.

Kahve falında tam altın bulmak çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında çamurun içinde altın bulmak kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine yorulur.

Kahve falında altınlar bulmak atılan adımların zarar vereceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir